برگزاری کارگاه تخصصی آموزش عرفان های نوظهور در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1395/2/8 - 14:55 | 

برگزاری کارگاه تخصصی آموزش عرفان های نوظهور در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی

به همت انجمن علمی ادیان و عرفان، کارگاه تخصصی آموزش عرفان های نوظهور با سخنرانی دکتر علی غفاری در روز سه شنبه مورخ 7/2/95 به مدت 2 ساعت در کارگاه آموزشی هنر دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید.

Description: C:UsersMGhasemiDesktopاخبار دانشکده ادبیات و علوم انسانیکارگاه عرفان نوظهورIMG_2587.JPG

دکتر غفاری مطالعه دقیق و جریان‌شناسانه فرقه‌های نوظهور را ضروری دانست و گفت: بدون مطالعه دقیق و جریان‌شناسانه درباره فرقه‌های نوظهور، گرفتار مشکلاتی می‌شویم که از هیچ طریقی نمی‌توان آن را کنترل کرد.

وی رسیدن سالک به قرب الهی و دست‌یابی به نفس مطمئنه را از مهم‌ترین دغدغه معنویت‌های دینی و الهی برشمرد و افزود: برخلاف جریان معنویت های دینی و الهی، معنویت‌های سکولار تنها به دنبال حل بحران‌های روحی و روانی انسان‌ها هستند و سلوک برای رسیدن به مقام توحید را دنبال نمی‌کنند.

Description: C:UsersMGhasemiDesktopاخبار دانشکده ادبیات و علوم انسانیکارگاه عرفان نوظهورIMG_2588.JPG

غفاری اظهار داشت: اعضای فرقه‌های جدید پایبندتر و متعصب‌تر هستند و به فرقه خود دلبستگی زیادی دارند، بیشتر به صورت زیرزمینی و پنهان کار می‌کنند و رهبران این فرقه‌ها در همه ابعاد زندگی فرد دخالت دارند، از این‌رو باید درباره عوامل پیدایش این جریان‌ها مطالعه جدی صورت گیرد.

وی دو عامل علمی و سیاسی را در پیدایش جریان‌های نوپدید مؤثر دانست و گفت: علم مدرن فرقه‌ساز است و اگر مشکلی را حل می‌کند، مشکلات دیگری را به وجود می‌آورد؛ مهم‌ترین بحران علم مدرن به وجود آوردن بحران معنویت و شکل‌گیری فرقه‌های نوظهور است؛ لازمه رفع بحران‌های معنوی وجود معنویت‌های نوظهور است.

این کارگاه با پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان رسید.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1375 بار   |   دفعات چاپ: 477 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر