معاونت فرهنگی و اجتماعی

EN | AR |

مراسم روز جهانی خاک در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.



با همت انجمن علمی علوم و مهندسی خاک، دومین مراسم روز جهانی خاک در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

دکتر اکبر قویدل رئیس دانشکده کشاورزی با بیان اینکه ۵ دسامبر روز جهانی خاک نامگذاری شده است افزود: ۹۵ درصد غذای انسان از خاک تأمین می شود. دکتر قویدل با اشاره به فرسایش خاک در ایران بیان داشت. فرسایش خاک در ایران سه برابر استاندارد جهانی است.
دکتر علی اصغر زاده عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز نیز با اشاره به شعار روز جهانی خاک در سال ۲۰۱۸ میلادی بیان داشت بهترین کار جلوگیری از آلودگی است. و توجه به این نکته که رفع آلودگی هزینه بسیار بالایی دارد.
مهندس خلیل نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود:خاک بسترحیات تولید و زمینه اول و آخر اقتصاد در معیشت است. وی همچنین اشاره کرد استان اردبیل دارای رتبه زیر ۱۲ در هفت محصول زراعی کشور است. در این مراسم برخی از اعضای هیأت دانشگاه از جمله دکتر شکراله اصغری و مهندس ابراهیم پور و همچنین دکتر طلایی رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی استان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
ضمناً این مراسم همراه با برگزاری نمایشگاه از فعالیت های انجمن علمی علوم و مهندسی خاک بود.


مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 218 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA