معاونت فرهنگی و اجتماعی

EN | AR |

انتخابات انجمن های علمی و شورای دبیران در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتخابات انجمن های علمی و شورای دبیران در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد 

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی،انتخابات انجمن های علمی و شورای دبیران با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر فرهنگی و اجتماعی و کارشناس انجمن های علمی در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۹۵ برگزار شد.

در ابتدای جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: بدون فعالیت انجمن های علمی، دانشگاه معنای خود را از دست می دهد.

دکتر فنی اصل افزود: دانشجویان باید در دانشگاه کارهای ماندگاری انجام دهند و انجمنهای علمی باید بخشی از نقیصه ها و مشکلات دانشگاه را حل کنند.

رئیس کمیته ناظر برفعالیتهای انجمن های علمی گفت: دانشجویان بایستی کار را با همکاری هم و بطور جدی و با کیفیت بهتری انجام دهند تا مجموعه دانشگاهی بطور منسجم پیش برود.

وی اضافه کرد: درست است که مشکلات زیاد است اما امکانات اولیه بایستی برای انجمن های علمی فراهم شود تا برنامه های پیش بینی شده سر وقت انجام گیرد.

در ادامه برنامه  دکتر کیوان بهجو اظهار کرد: فعالیت انجمن های علمی در سال۹۲ حدود ۱۰درصد از کل فعالیتهای فرهنگی را تشکیل می داد اما در شش ماهه اول سال ۱۳۹۵ حدود ۶۰ درصد از فعالتهای  فرهنگی را تشکیل  می دهد

مدیر فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: برنامه های انجمن های علمی از مرحله رشد خارج شده و به مرحله توسعه وارد شده است

وی افزود: در حال حاضر علاوه بر توجه به کمیت باید کیفیت برنامه ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: انجمن های علمی بایستی چرخه برنامه سالیانه داشته باشد، یعنی به فعالیت،برون داد،نتیجه و دستاورد توجه نمود و از مجموع چرخه برنامه سالانه گزارش دهی خوب داشته باشیم که در چه مرحله ای هستیم و باید به کجا برسیم.

وی تأکید کرد دانشجویان خلاقیت و نوآوری داشته باشند و برنامه ها را با تفکر جلو ببرند، به کارهای خود جهت بدهند.

دبیر کمیته ناظر بر فعالیتهای انجمن های علمی گفت: انجمن های علمی صرفاً برای بازدید بازگشایی نشده است، بلکه علمی تر شدن کارها،محک زنی در سیستم، خود مدیریتی، کاهش ضعفها، شناسایی تهدیدها، ایجاد فرصتها و امکانات مورد نظر بوده تا به سودمندی برسیم.

در ادامه برنامه کارشناس انجمن های علمی در خصوص انتخابات شورای دبیران انجمن های علمی مواردی را مطرح کرد.

گفتنی است نتایج انتخابات شورای دبیران انجمن های علمی به شرح ذیل اعلام گردید:

۱- حسین هادی با کسب ۱۷ رأی به عنوان دبیر شورای دبیران و محمدرضا اوجاقی با کسب ۱۳ رأی به عنوان نایب دبیر انتخاب شدند.

AWT IMAGE

***

AWT IMAGE

***

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 784 بار   |   دفعات چاپ: 338 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA