روابط عمومی

EN | AR |

جلسه کمیته دستگاهی نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه برگزار شد

جلسه کمیته دستگاهی نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی و بین المللی دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه محقق اردبیلی تشکیل شده است تا در این زمینه حمایت های لازم را از نظریه پردازان انجام دهد.

وی با اشاره به اعضای هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه گفت: رئیس دانشگاه به عنوان رئیس هیات و معاون پژوهشی به عنوان دبیر هیات هستند و در دانشگاه محقق اردبیلی یعسوب اصغری به عنوان رئیس دبیرخانه هیات انتخاب شده است و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و رئیس دو دانشکده مرتبط به عنوان اعضای حقوقی و دو نفر هم عضو حقیقی به انتخاب رئیس دانشگاه خواهد بود.

صادقی با اشاره به اینکه کار هیات سیاستگذاری نیست، تصریح کرد: همانطور که از نام هیات مشخص است، هیات در زمینه حمایت از کرسی ها فعالیت خواهد کرد و این حمایت ها می تواند حمایت مادی و معنوی باشد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کرسی های نظریه پردازی جایگاه بالاتری نسبت به کارهای پژوهشی و کرسی های آزاد اندیشی دارد، ابراز امیدواری کرد: سالانه چند نظریه توسط اساتید دانشگاه محقق اردبیلی ارائه شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اولین نیاز در راستای تولید و ارائه نظریه، راه اندازی جلسات مباحثه است.

وی با بیان اینکه در حوزه های علمیه، درس خارج به صورت مباحثه ای انجام می شود، ادامه داد: مباحثه سبب می شود که اساتید هم آمادگی روحی و هم آمادگی علمی برای کرسی را به دست آورند.

مدبر با اشاره به اینکه باید در زمینه کرسی های آزاد اندیشی از افراد متخصص و صاحب نظر استفاده کرد، افزود: مباحثه تمرینی است تا بتوان به نظریه رسید بنابراین نباید از مباحثه دوری کرد.

پروفسور محمد نریمانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره در پنج کرسی مختلف انجام می شود، گفت: کرسی های نظریه پردازی در آئین نامه ارتقا هم دو تا چهار امتیاز دارد.

وی با بیان اینکه از کرسی های نظریه پردازی حمایت عینی و عملی می کنیم، ادامه داد: هدف از برگزاری این جلسات، اطلاع رسانی و جلب مشارکت اساتید است.

نریمانی با اشاره به اینکه چند نشست را برای اطلاع رسانی و جلب مشارکت اساتید پیش بینی کرده ایم، ادامه داد: اولین نشست با اساتید دانشگاه محقق اردبیلی خواهد بود و دومین نشست را با اساتید تمامی دانشگاه های استان برگزار می کنیم چرا که دانشگاه محقق اردبیلی تنها دانشگاه استان است که کرسی نظریه پردازی دارد و سومین نشست هم با مدرسین حوزه های علمیه استان خواهد بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: کارگاه آموزشی برای آشنایی با روش های مناظره و نقد تئوری ها و همچنین همایش ملی با موضوع نظریه پردازی در یک شاخه خاص پیش بینی کرده ایم.

***********************************

AWT IMAGE

کلیدواژه ها: نظریه پردازی |



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1993 بار   |   دفعات چاپ: 149 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر