روابط عمومی

EN | AR |

مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی مطرح کرد: تلاش مسئولان دانشگاه ارائه غذای با کیفیت عالی و سالم به دانشجویان است

مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: تلاش ما به عنوان مسئولان دانشگاه، ارائه غذای با کیفیت عالی و سالم به دانشجویان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی شیخ الاسلامی در جلسه هم اندیشی با کارکنان اداره غذاخوری دانشگاه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی و تقدیر از تلاش ­های صادقانه کارکنان اداره غذاخوری دانشگاه، گفت: مسئولان همواره سعی می کنند غذای با کیفیت عالی و سالم در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی افزود: با توجه به نظارت دقیق و کامل ریاست محترم دانشگاه در بخش غذاخوری، عملکرد غذاخوری دانشگاه بسیار خوب است و در آینده انتظار می رود به درجه عالی برسد.
شیخ الاسلامی گشاده رویی، سعه صدر، دقت در امور، رعایت مسائل بهداشتی و جلب رضایت دانشجویان را از مهمترین وظایف کارکنان اداره غذاخوری برشمرد.
مهندس علیرضا دستور مدیر حراست دانشگاه محقق اردبیلی نیز وظیفه کارکنان اداره غذاخوری را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: اخلاق حرفه ای باید در میان کارکنان اداره غذاخوری نهادینه شود.
وی افزود: توجه به خوش رفتاری، تکریم و احترام به ارباب رجوع، صداقت و پاک دستی از مهمترین خصوصیات کارکنان غذاخوری می باشد و به لطف خدا این اخلاق و خصیصه ها در بین همکاران قابل مشاهده است.
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 631 بار   |   دفعات چاپ: 249 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر