روابط عمومی

EN | AR |

برگزاری چهارمین جلسه هم اندیشی مسائل و مشکلات کشاورزی استان در دانشگاه محقق اردبیلی

  چهارمین جلسه هم اندیشی مسائل و مشکلات کشاورزی استان با حضور معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری، اساتید دانشگاه ها و مدیران اجرایی بخش کشاورزی استان در صبح روز دوشنبه مورخ 26/ 8 /93 در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید .

AWT IMAGE 

  در این نشست ابتدا پروفسور نریمانی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه گفت: برای توسعه بخش کشاورزی استان تاکنون 3 کنگره بزرگ با محوریت توسعه بخش کشاورزی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شده و 4 تفاهم نامه مشترک نیز با سازمان های مختلف در راستای حل مشکلات کشاورزان و بخش کشاورزی امضا شده است .

  ایشان بیان کرد: باید کشاورزی علمی در استان به صورت همگانی ترویج شود و جای خود را به کشاورزی صنعتی بدهد تا با ورود دیدگاه ها و رویکردهای علمی به بخش کشاورزی، کشاورزی استان مدرنیزه شود .

  وی افزود: کشاورزی در کنار صنعت مهمترین ارکان توسعه استان بوده و باید در این راستا تعامل دانشگاه با کشاورزان و تولیدکنندگان افزایش یابد تا رونق کشاورزی در استان رقم بخورد .

AWT IMAGE   AWT IMAGE

  سپس دکتر چمنی رئیس دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن خیرمقدم گویی به میهمانان توضیحات مختصری در مورد توانمندی های دانشکده کشاورزی در حل مشکلات کشاورزی استان ارائه نمود.

  در ادامه دکتر بهشتی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری و مهندس عدیل سروی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن ارائه گزارش از جلسات هم اندیشی قبلی مطالبی را در راستای توسعه کشاورزی استان بیان کردند .

  و در پایان جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه به پرسش و پاسخ و تبادل نظرات و پیشنهادات خود برای حل مشکلات و توسعه کشاورزی استان پرداختند.

AWT IMAGE

 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2245 بار   |   دفعات چاپ: 557 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر