روابط عمومی

EN | AR |

برگزاری همایش یک سال با تدبیر در دانشگاه محقق اردبیلی

    در این جلسه که روز یکشنبه 2 آذر ماه با حضور استاندار اردبیل در سالن شهید خودسیانی دانشگاه برگزار گردید، ابتدا دکتر صادقی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی ضمن خیر مقدم به حاضرین و دانشجویان گفت: دکتر خدابخش استاندار اردبیل بیش از اینکه یک مسئول اجرایی با شند یک متفکر هستند و افزود: برای ما جای بسی امیدواری است که ما در چنین همایشی از پتانسیل های استان اردبیل استفاده کنیم.

AWT IMAGE

  سپس در ادامه گفت: ما از روحانیون عزیز انتظار داریم در جلسات خود بیشتر در مورد مباحث اخلاقی صحبت کنند و امیدوار هستیم در این دهه از حیات و تمدن کشورمان ، اخلاق و رفتار مدنی مناسب را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

  ایشان با بیان اینکه هرکدام از ارزش ها جایگاه خاص خود را دارند گفت: رعایت حقوق بشر باید در اولویت کارهایمان باشد تا بتوانیم سربازان خوبی برای میهن بوده و مقام معظم رهبری را سربلند کنیم.

AWT IMAGE   AWT IMAGE

  در ادامه دکتر مجید خدابخش استاندار اردبیل اظهار کرد: زمانی که دولت تدبیر و امید مسئولیت کشور را به عهده گرفت، در تمام عرصه های مختلف اصل را بر قانون مداری،اخلاق مداری، احترام به مردم و پرهیز از گفتمان تنش زا برای توسعه همه جانبه قرار داد.

  ایشان همچنین بطور مختصر پیرامون سیاست خارجی، قوانین بین المللی، تورم و .... مطالبی را ارائه داد.

AWT IMAGE

  و در پایان پرسش هایی از طرف دانشجویان به طور شفاهی و کتبی مطرح و توسط استاندار پاسخ داده شد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2120 بار   |   دفعات چاپ: 349 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر