دکتر عبدالله سبحانی عضو هیات علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی به پاس 30 سال تلاش صادقانه در اعتلای اهداف دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مراسم با حضور مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه، معاون دانشجویی دانشگاه، رئیس دانشکده علوم کشاورزی و جمعی از اساتید و کارکنان دانشکده های علوم کشاورزی، فناوری کشاورزی و منابع طبیعی در آمفی تئاتر رشد دانشکده علوم کشاورزی برگزار شد.
در این مراسم مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه با تاکید به ارج نهادن به بازنشستگان تصریح کرد: این سنت حسنه در دین مبین اسلام تاکید شده است.
دکتر احمد یوسفیان به ضرورت حمایت از بازنشستگان در دانشگاه تاکید کرد و گفت: انتظار می رود امکانات دانشگاه در حدی باشد که بتوانیم موقعیت بازنشستگانی همچون دکتر سبحانی را حفظ کنیم و از ظرفیت علمی و تجربی آن ها به نحو احسن استفاده کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: روزی فرا رسد بازنشستگان از لحاظ سنوات بازنشسته شوند و در عین حال همکاری آن ها با دانشگاه ادامه یابد.

رئیس دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این مراسم به ضرورت تکریم بزرگان و پیشکسوتان دانشگاهی تاکید کرد.
دکتر اسماعیل چمنی از مدیریت گروه علوم دامی خواست شرایطی فراهم شود که امکان تداوم همکاری این استاد پیشکسوت با گروه فراهم شود طوری که ارتباط ایشان با دانشکده و گروه قطع نشود.
