روابط عمومی

EN | AR |

برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع) در دانشگاه محقق اردبیلی

  جشن میلاد امام رضا(ع) با حضور مسئولان و کارکنان دانشگاه محقق اردبیلی در محل مسجد دانشگاه برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در این مراسم سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امام رضا(ع) اسوه و الگوی ترویج و رونق آزاد اندیشی است، تصریح کرد: این الگوی رفتاری امام به انسان ها یاد می دهد که در جامعه و در حیات فردی و اجتماعی آزاد اندیش باشند.

 حجت الاسلام والمسلمین مدبر با تاکید به اینکه آزاد اندیشی کج اندیشی ها را سامان می دهد، اضافه کرد: جامعه مترقی باید از حیث علمی و دینی آزاد فکر کند چرا که آزاد اندیشی باعث اصلاح امور می شود.

 وی با اشاره به شرارت های حکومت مامون متذکر شد: امام رضا(ع) هر چند ظاهرا به حکومت رسید اما این اتفاق به اجبار حکومت مامون بود و امام برای برملا کردن چهره واقعی این حکومت مناظره را پیشنهاد داد.

AWT IMAGE

 سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید به اینکه در جامعه و خانواده گاهاً باید مناظره برنامه ریزی شود تا سوالات پاسخ یافته و حقایق روشن شود، اقدام و ترتیب امام را تحسین بر انگیز و توام با تدبیر عالمانه دانست.

 مدبر به ضرورت ترویج افکار و عقاید امام و معصومین اشاره کرد و افزود: ترویج عقاید معصومین با هدف معرفی الگوی برتر رفتاری یک ضرورت است.

   AWT IMAGE   AWT IMAGE

 در پایان این مراسم که همراه با مولودی خوانی بود از سه نفر از کارکنان دانشگاه که نامشان رضا بود تجلیل شد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2483 بار   |   دفعات چاپ: 590 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر