روابط عمومی

EN | AR |

جشن عیدسعید غدیرخم در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

  به همت هیات مکتب شهدای دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی جشن بزرگ عید سعید غدیرخم در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

AWT IMAGE

***********************************

AWT IMAGE

  به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم ضمن تبریک عیدسعید غدیرخم و تسلیت فاجعه منا، یکی از راه های شناخت یک مکتب را شناخت تربیت شدگان آن مکتب عنوان کرد و گفت: بنیان گذار مکتب اسلام حضرت محمد(ص) و بزرگ ترین تربیت شده این مکتب حضرت علی(ع) است.

  وی با بیان اینکه ما خداوند را بواسطه حضرت رسول اکرم(ص)، حضرت علی(ع) و جامعه ای که آنها بنا نهاده اند، می شناسیم، افزود: عدالت و کمک به نیازمندان از ویژگی های بارز حضرت علی(ع) می باشد.

  صادقی شأن، منزلت و جایگاه والای حضرت علی(ع) را در جمع شدن همه ویژگی های بارز و برجسته بصورت یکجا در وی دانست و تصریح کرد: امام علی(ع) از هیچ مساله کوچکی بصورت سرسری و گذرا عبور نمی کرد و اکنون نیز بعد از گذشت سال های سال، هنوز هم به عنوان الگو مطرح است.

AWT IMAGE

  سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امیدواریم مدیران خوبی از لحاظ آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... در دانشگاه باشیم، اظهارامیدواری کرد: خداوند متعال بارقه ای از ایمان، توانمندی و اخلاص را بر زندگی مان بباراند.

  محمد جنتی کارشناس فرهنگی نیز با بیان اینکه جایگاه حضرت علی(ع) چنان بالاست که نمی توان وی را وصف کرد، افزود: در خانه خدا در طول تاریخ تنها یکبار زایمان صورت گرفته و آن هم تولد حضرت علی(ع) بوده است.

AWT IMAGE

  وی با بیان اینکه طبق آیات و روایات ذکر علی عبادت است، تصریح کرد: صفاتی که یک انسان کامل دارد، همه آن در حضرت علی(ع) جمع شده است.

  جنتی تاکید کرد: مقام و منزلت حضرت علی(ع) آن چنان بالاست که فرش نشینان قادر به درک واقعی آن نیستند و برای درک واقعی شأن و منزلت ایشان باید عرش نشین بود.

AWT IMAGE

  گفتنی است اجرای تواشیح، مداحی، مسابقه و قرعه کشی کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و کربلای معلی از دیگر بخش های این برنامه بود.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2758 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر