روابط عمومی

EN | AR |

جشنواره و نمایشگاه ملی اقوام ایرانی در دانشگاه محقق اردبیلی بکار خود پایان داد

    جشنواره و نمایشگاه ملی اقوام ایرانی با انتخاب غرفه برتر در دانشگاه محقق اردبیلی بکار خود پایان داد.

AWT IMAGE

  به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرشاد کیوان بهجو مدیر امور اجتماعی و ایثارگران دانشگاه محقق اردبیلی در آئین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی مبتنی بر ظرفیت های بومی کشور رویکرد اصلی این جشنواره بود، گفت: معرفی قومیت های مختلف ایرانی به شهروندان و دانشگاهیان نیز مهمترین هدف برگزاری این جشنواره می باشد.

  وی با اشاره به ضرورت برگزاری این جشنواره و نمایشگاه، تاکید کرد: لزوم آگاهی مردم از پیشینه فرهنگی و هویتی خود نشان از ضرورت برگزاری این جشنواره بود.

  دبیر اجرایی جشنواره ملی اقوام ایرانی تصریح کرد: هر غرفه به نوعی پیام سبک زندگی ایرانی اسلامی دارد، که می تواند مقدمه ای برای رسیدن به بحث عمیق اقتصاد مقاومتی باشد.

AWT IMAGE

  کیوان بهجو خاطرنشان کرد: هر کشوری که تعدد قومیت در آن وجود دارد، می توان از آن به عنوان یک پتانسیل برای ارتقای شاخص توسعه انسانی استفاده کرد.

  محمد بضاعت پور مدیر اجرایی نمایشگاه نیز با بیان اینکه تلاش بر این بود، تا جشنواره رنگ و بویی دانشجویی داشته باشد، اظهارامیدواری کرد: برگزاری این نمایشگاه تجربه خوبی برای انجام فعالیت های بزرگ در آینده برای دانشجویان است.

  قادر تقی زاده معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز با اشاره به وجود اقوام مختلف در سطح کشور، گفت: در ایران دارای اقوام مختلفی از جمله ترک، لر، بلوچ، کرد و ... هستیم که از نظر فرهنگ و خرده فرهنگ دارای تنوع هستند.

  وی با بیان اینکه اگر بتوانیم قومیت ها را در گردشگری رواج دهیم، موفق عمل کرده ایم، افزود: 49 درصد گردشگران ورودی به استان اردبیل با هدف مسائل درمانی به استان وارد می شوند.

  تقی زاده با اشاره به حضور عشایر شاهسون در استان اردبیل، تصریح کرد: عشایر شاهسون به عنوان دومین ایل عشایر کشور مطرح هستند.

  معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به ویژگی های عشایر شاهسون، خاطرنشان کرد: آلاچیق عشایر شاهسون دارای سازه مشخصی است و تفاوت اساسی با سایر سازه های آلاچیق عشایر دارند.

  تقی زاده با اشاره به تدوین کتاب در خصوص سازه های آلاچیق عشایری، افزود: عشایر از لحاظ تزئینات، صنایع دستی، لباس سنتی، مراسم آئینی، پوشش، محصولات دامی، بازی های بومی و محلی، پخت و پز و گیاهان دارویی دارای شاخصه های مشخص هستند.

  وی در پایان سخنان خود از اعلام آمادگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل برای همکاری در برگزاری سومین دوره این جشنواره در سال آتی خبر داد و گفت: این سازمان می تواند با هماهنگی مطلوب با ادارات کل میراث فرهنگی سایر استان ها در برگزاری مطلوب این جشنواره نقش موثری داشته باشد.

AWT IMAGE

  گفتنی است در پایان این جشنواره استان کردستان به عنوان استان برتر شرکت کننده در جشنواره انتخاب و تجلیل شد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2723 بار   |   دفعات چاپ: 592 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر