روابط عمومی

EN | AR |

ستاد برگزاری هفته پژوهش در استان اردبیل آغاز بکار کرد

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از آغاز بکار ستاد برگزاری هفته پژوهش در استان اردبیل خبر داد.

AWT IMAGE

پروفسور محمد نریمانی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، با اعلام این خبر، گفت: در جلسه نخست این ستاد، استاندار اردبیل به عنوان رئیس ستاد و دانشگاه محقق اردبیلی نیز به عنوان دبیر ستاد انتخاب شدند.

وی افزود: جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری به معرفی پژوهشگران، فناوران و واحدهای پژوهشی و فناوری برتر می پردازد و هر ساله بر اساس آئین نامه توسط ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری برگزار می شود.

نریمانی تصریح کرد: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در کشور و ارتقای منزلت و جایگاه پژوهش و فناوری، معرفی توانمندی های پژوهشی - فناوری و نوآوری کشور، تشویق-تقویت و ایجاد انگیزه در اعضای هیات علمی و پژوهشگران و فناوران کشور و فراهم سازی زمینه ارتباط حوزه کاربرد با حوزه پژوهش و فناوری از اهداف برگزاری جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری است.

AWT IMAGE

قائم مقام رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه شورای سیاست گذاری، کمیته اجرایی و کمیته علمی ارکان این جشنواره می باشند، خاطرنشان کرد: هر یک از این سه رکن دارای اعضای مشخصی بوده و در حال انجام وظایف محوله می باشند.

نریمانی با اشاره به برگزاری اولین جلسه کمیته علمی ستاد برگزاری برنامه های هفته پژوهش استان اردبیل، گفت: در این جلسه نحوه امتیازدهی به پژوهشگران با حضور اعضای کمیته بر اساس آئین نامه های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی گفت: تعیین معیارهای انتخاب برگزیدگان، تعیین اعضای داوری و کارگروه های تخصصی، برنامه ریزی جهت تشکیل جلسات کارگروه های تخصصی، بررسی پرونده های ارسالی به دبیرخانه جشنواره و تعیین برترین های پژوهش و فناوری در بخش های مختلف از وظایف کمیته علمی جشنواره می باشد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2117 بار   |   دفعات چاپ: 478 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر