روابط عمومی

EN | AR |

دانشجویان شاهد و ایثارگر سرآمد دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی هستند

رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر سرآمد دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی هستند.

AWT IMAGE

طاهر یحیوی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: دانشگاه محقق اردبیلی دارای 109 دانشجوی شاهد و ایثارگر روزانه، 79 دانشجوی شاهد و ایثاگر شبانه، 18 دانشجوی رزمنده، 25 دانشجوی معدل الف از دانشجویان شاهد و ایثارگر و 37 دانشجوی خواهر و برادر شهید می باشد.

وی با بیان اینکه با اجرای برنامه های مختلف امیدواریم شاهد پیشرفت تحصیلی چشمگیر دانشجویان شاهد و ایثارگر باشیم، گفت: برگزاری کلاس های تقویتی، بررسی و رصد پرونده تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در معرض افت تحصیلی، ارتباط مداوم با دانشجویان و خانواده های آنان و اجرای طرح استاد مشاور از جمله مهمترین برنامه های برگزار شده توسط گروه امور دانشجویان شاهد و ایثاگر دانشگاه در سال اخیر می باشد.

وی با بیان اینکه بستر مناسب برای فعالیت های فرهنگی و ورزشی برای تکریم دانشجویان شاهد و ایثارگر فراهم شده است، افزود: تمامی دانشجویان شاهد، ایثارگر، برادر و خواهر شهید دوره روزانه دانشگاه از خوابگاه دولتی استفاده می کنند.

یحیوی با بیان اینکه 93 درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه محقق اردبیلی از وضعیت تحصیلی مطلوبی برخوردار بوده و هیچگونه مشکل آموزشی ندارند، تصریح کرد: برای تقویت بنیه علمی و ارتقای تحصیلی دانشجویانی که نیاز به کمک آموزشی دارند، نیز تمهیدات لازم به عمل آمده است.

رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه محقق اردبیلی در پایان سخنان خود خواستار ارتباط بیشتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با اساتید مشاور شد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2338 بار   |   دفعات چاپ: 379 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر