روابط عمومی

EN | AR |

پنجمین همایش استانی توسعه انرژی بادی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

پنجمین همایش استانی توسعه انرژی بادی به همت انجمن علمی انرژی بادی ایران با همکاری دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه، پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه برای رسیدن به جایگاه مناسب برای دانشگاه نسل سوم گام های خوبی برداشته ایم، تصریح کرد: برگزاری همایش های ملی و بین المللی، ارتقای مرتبه علمی اساتید، جذب هیات علمی تمام وقت، پرداختن به امور فرهنگی و موارد دیگر از جمله گام های برداشته شده در دانشگاه محقق اردبیلی است.

وی با بیان اینکه استان اردبیل، استان محرومی است که در بسیاری از شاخص ها در رده های پایین قرار دارد، ادامه داد: با این وضعیت، دانشگاه محقق اردبیلی با تلاش اساتید، کارکنان و دانشجویانش توانسته است در بین دانشگاه های سراسری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جایگاه متوسط به بالا قرار بگیرد.

صادقی با اشاره به اینکه توسعه فناوری های نوین و پیشرفت علوم با وجود تمام خدماتی که به بشر می دهد، آینده نامشخصی را پیش روی بشر قرار داده است، اظهار کرد: خطرات پیش روی محیط زیست، اضمحلال لایه ازون و مواردی از این دست از جمله دستاوردهای چنین توسعه ای است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه زمین طراوت اولیه اش را از دست داده است، افزود: ظلمی که در حق طبیعت می کنیم، به شدت آزار دهنده است و باید مسئولیت خود را در قبال خدا و طبیعت انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری پنجمین همایش استانی توسعه انرژی بادی گفت: برگزاری این چنین همایش هایی که منجر به ارائه راهکارهای علمی می شود، ما را به آینده امیدوار می کند.

صادقی با بیان اینکه انرژی های تجدیدپذیر آسیب کمتری به طبیعت و زمین می زند، اظهار کرد: هر سال داروها و روش های جدیدی برای نجات آدمی کشف و ارائه می شود اما رشد انواع بیماری ها با سرعت بیشتری شتاب می گیرد.

پروفسور حسین شایقی دبیر اجرایی پنجمین همایش استانی توسعه انرژی بادی با اشاره به لزوم استفاده از انرژی بادی در تولید برق گفت: باد یکی از مظاهر انرژی خورشیدی و همان هوای متحرک است.

وی با بیان اینکه در ایران با توجه به وجود مناطق بادخیز، بستر مناسبی جهت بهره برداری از انرژی های بادی وجود دارد، افزود: امروزه انرژی بادی به یک فعالیت اقتصاد بین المللی تبدیل شده است.

شایقی با اشاره به اینکه یکی از دلایل توسعه برق بادی تغییرات جهانی آب و هوا است که به شدت جهان را تهدید می کند، تصریح کرد: هزینه تولید برق از انرژی های بادی در دو دهه گذشته کاهش یافته است.

دبیر اجرایی پنجمین همایش استانی توسعه انرژی بادی افزود: در سال 2015 نیمی از رشد انرژی الکتریکی در جهان به دلیل تاسیسات بادی جدید بوده است.

AWT IMAGE

**********************************

AWT IMAGE



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1629 بار   |   دفعات چاپ: 358 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر